Skip to main content
10-03-2022

Het team Sectorwerking van Toerisme Oost-Vlaanderen ziet er sinds kort een beetje anders uit. Zo is MICE-consulente Jessica Bonte een nieuwe uitdaging aangegaan en zal onze marketingconsulente logies, Deborah Ongena, binnenkort ook een andere weg inslaan. Stijn Vandeplas, onze consulent sectorwerking, heeft sinds begin deze maand een nieuwe functie bij Toerisme Oost-Vlaanderen en werkt nu als coördinator fietsen & wandelen.

Fietsen en wandelen

Stijn Vandeplas zal in zijn nieuwe functie o.a. focussen op expertisedeling op vlak van fietsen en wandelen. Via Steunpunt Recreatie (klik op de link) willen wij jullie op weg helpen doorheen de vele fiets- en wandelmogelijkheden en bieden wij een antwoord op de meest gestelde vragen.

Daarnaast zal Toerisme Oost-Vlaanderen de komende jaren de Oost-Vlaamse gebieden waar nog geen wandelnetwerk ligt, onder de loep nemen. De bedoeling is om het aanbod aan wandelproducten in Oost-Vlaanderen uit te breiden. Dit zullen we doen door een korte studie te doen, een ‘routescan’, naar gebieden waar nog potentieel ligt voor wandelen. Afhankelijk van de resultaten en in overleg met alle partners, zal beslist worden of in de onderzochte gebieden al dan niet een wandelroute, wandelgebied of wandelnetwerk zal komen.

Meer informatie?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen in geval van verdere vragen via sector@oost-vlaanderen.be.