Skip to main content
06-11-2018

Verschillende fiets- en wandelroutes in het Meetjesland worden gewijzigd.  Voortaan worden fiets- en wandellussen ontwikkeld op het fietsnetwerk en op de twee wandelnetwerken in het Meetjesland.

Wandelroute: Drongengoedbosroute

De bewegwijzering van de Drongengoedroute wordt weggenomen (december ’18). De brochures hiervan worden niet meer verkocht. In de toekomst zijn nieuwe, gratis wandellussen mogelijk  waarbij we toeristisch ondernemerschap koppelen aan landschapsbeleving.
In de nieuwe belevingsgids over bossen (januari ’19) stellen we een nieuwe route in het Drongengoed voor.

Wandelroute: Lembeekse Bossen

De bewegwijzering van de Lembeekse Bossenroute wordt weggenomen (januari ’19). De brochures hiervan worden niet meer verkocht. Het wandelnetwerk Meetjeslandse Bossen geeft een pak nieuwe wandelmogelijkheden.

Wandelroute: Keigatbosroute

De bewegwijzering van de Keigatbosroute wordt weggenomen (januari ’19). De brochures hiervan worden niet meer verkocht. Het wandelnetwerk Meetjeslandse Bossen geeft een pak nieuwe wandelmogelijkheden.

Wandelroute: Hoge Walroute

De bewegwijzering van de Hoge Walroute wordt weggenomen (januari ’19). De brochures hiervan worden niet meer verkocht. In het Fietsboek Meetjesland 2017 en de Bucketlist Meetjesland 2018 (niet meer verkrijgbaar sinds 2020) zijn verschillende fiets- en wandelsuggesties in Evergem en omgeving opgenomen.

Fietsroute: De Kreken Spreken

De brochures hiervan worden niet meer verkocht. De borden met de geluidsfragmenten worden weggenomen. De geluidsfragmenten werken niet meer naar behoren en worden nog nauwelijks gedownload. Bovendien hebben we momenteel in het krekengebied zowel met het Fietsboek 2017 als met de Bucketlist 2018 (niet meer verkrijgbaar sinds 2020) enkele mooie fietssuggesties bij gecreëerd.

Fietsroute: De Lieve Vertelt

De themaroute ‘De Lieve Vertelt’ is uit verkoop gehaald. Met de gratis fiets- en wandelkaart ‘t Liefken voor altijd is er al enkele maanden een mooier en vernieuwd alternatief.

Terugname oude kaarten en brochures

Belangrijke informatie voor de sector: oude kaarten en brochures worden teruggenomen, weliswaar met een beperking. Maximum 50% van de laatste bestelling wordt teruggenomen. Dit geldt voor alle bovenstaand vermelde routes. De waarde van de terugname wordt berekend op de aankoopprijs van de oude producten en wordt verrekend bij jouw volgende bestelling.