Skip to main content
07-02-2021
Nieuwe Ronde van Vlaanderen-kaart

Midden maart 2021 verschijnt een vernieuwde Ronde van Vlaanderen-kaart. De kaart bundelt drie Ronde van Vlaanderen-lussen in de Vlaamse Ardennen. De trajecten zelf wijzigen niet. De kaart wordt aangepast aan de ‘Cycling in Flanders‘-stijl van Toerisme Vlaanderen.
De bewegwijzering van de drie lussen blijft bestaan.

De Mooiste Rondes-gids uit verkoop

Naar aanleiding van de heruitgave van de Ronde van Vlaanderen-kaart én de op stapel staande fietsnetwerkaanpassingen zal de fietsgids De Mooiste Rondes onmiddellijk uit verkoop worden genomen. Deze belevingsgids was niet meer actueel.
Een vernieuwde fietsgids verwachten we in 2022.

Eddy Merckx-route uit roulatie

Met de realisatie van de Ronde van Vlaanderen-routes en de Flandrien Challenge beschikt Toerisme Oost-Vlaanderen ondertussen over een zeer kwalitatief routeaanbod voor de sportieve fietser. De Eddy Merckx-route, het enige (verouderde) product dat voordien enigszins focuste op de sportieve fietser, is hierdoor ondertussen achterhaald. Daarnaast vallen de meest interessante trajecten van deze route veelal samen met de blauwe Ronde van Vlaanderen-lus. Daarom wordt de publicatie onmiddellijk uit verkoop gehaald. De bewegwijzering van de Eddy Merckx-route wordt weggehaald in de laatste week van maart 2021.

Terugname oude kaarten en brochures

Belangrijke informatie voor de sector: oude kaarten en brochures worden teruggenomen, weliswaar met een beperking. Maximum 50% van de laatste bestelling wordt teruggenomen. De waarde van de terugname wordt berekend op de aankoopprijs van de oude producten en wordt verrekend bij jouw volgende bestelling.