Skip to main content
08-07-2019
Scheldeland: Ros Beiaardroute

Naar aanleiding van het Ros Beiaardjaar vormt Toerisme Oost-Vlaanderen de huidige apart bewegwijzerde route om tot een gratis lus. We zetten daarbij de thematiek op een actuele manier in het daglicht. De lus wordt geënt op de knooppunten en het traject wordt geoptimaliseerd. De bewegwijzering wordt weggenomen bij het uitkomen van de nieuwe lus, voorzien februari 2020.

Meetjesland: Woestijneroute en Drongengoedroute

De apart bewegwijzerde Woestijne- en Drongengoedroutes worden op termijn hervormd naar een gratis lus. De brochures worden met onmiddellijke ingang uit verkoop genomen. Gezien er nog geen alternatief voorhanden is, blijft de bewegwijzering staan tot mei 2020.
Met de nieuwe fietslussen ‘Aalterse Acht’ en ‘Drongengoed’ in het fietsboek ‘Komen een Belg & een Hollander in het Meetjesland… – 4 verhalen 40 tips’ kan je veel fietsplezier beleven in Aalter.

Terugname oude kaarten en brochures

Belangrijke informatie voor de sector: oude kaarten en brochures worden teruggenomen, weliswaar met een beperking. Maximum 50% van de laatste bestelling wordt teruggenomen. Dit geldt voor alle bovenstaand vermelde routes. De waarde van de terugname wordt berekend op de aankoopprijs van de oude producten en wordt verrekend bij jouw volgende bestelling.