Skip to main content
06-11-2018

Verschillende fiets- en wandelroutes in Scheldeland worden gewijzigd. Voortaan worden fiets- en wandellussen ontwikkeld op het fietsnetwerk en op de wandelnetwerken in Scheldeland.

Wandelroute: Den Buntroute

Er zijn momenteel sigmawerken in het natuurgebied Den Bunt. De bewegwijzering van de Den Buntroute is al gedeeltelijk weggenomen en wordt algauw volledig weggenomen. De brochures hiervan worden niet meer verkocht.
In de toekomst behoort een alternatieve wandellus tot de mogelijkheden.

Fietsroute: Scheldeverentocht

De Scheldeveren zijn toeristisch zeer belangrijk. Daarom verschijnt er in de zomer van 2019 een belevingsgids Schelde-Durme met oog voor de veren. Ook in het project Scheepswerven hebben de veren een belangrijke rol.
Door wijzigingen van het fietsnetwerk zijn de brochures van de Scheldeverentocht echter niet meer 100% correct. Wegens de belevingsgids en deze wijzigingen worden de brochures niet meer verkocht.

Fietsroute: Rechtvaardige Rechters

De Rechtvaardige Rechtersroutes zijn momenteel enkel digitaal beschikbaar. De routes worden niet opnieuw uitgegeven, maar worden herwerkt tot fietslussen n.a.v. Van Eyck 2020 (timing onbekend). De routes blijven digitaal beschikbaar tot de herwerking.

Terugname oude kaarten en brochures

Belangrijke informatie voor de sector: oude kaarten en brochures worden teruggenomen, weliswaar met een beperking. Maximum 50% van de laatste bestelling wordt teruggenomen. Dit geldt voor alle bovenstaand vermelde routes. De waarde van de terugname wordt berekend op de aankoopprijs van de oude producten en wordt verrekend bij jouw volgende bestelling.