Skip to main content
06-05-2021

Je las of hoorde het ongetwijfeld ook al: Vlaanderen vakantieland is terug op televisie sinds 1 mei. De nieuwe reeks van dit iconische reisprogramma loopt 15 weken, verspreid over de lente en het najaar, en zal boordevol ‘staycation’-inspiratie zitten.
Reporters Laura Govaerts, Maureen Vanherberghen en Soe Nsuki nemen de Vlaming mee op sleeptouw door het prachtige Vlaanderen. Elke zaterdag om 18.40 uur op Eén (8 weken in de lente).

Elke aflevering zal draaien rond een bepaald thema. Reporters Laura Govaerts (radiopresentatrice MNM) en Maureen Vanherberghen (Helden van Ketnet en Ketnetband) trekken er afwisselend op uit met een bekende Vlaming. Zo neemt Maureen Siska Schoeters mee naar Gent voor een bezoek aan het Lam Gods.

Een TV-programma dat de merknaam Vlaanderen Vakantieland draagt, daar zijn we met de vijf provinciale toeristische diensten, de kunststeden en Logeren in Vlaanderen (merkhouder) uiteraard bij betrokken. Lees hier hoe Toerisme Oost-Vlaanderen en Logeren in Vlaanderen betrokken zijn en hoe we aan de slag gaan met de fragmenten van het televisieprogramma.

Meer informatie over het televisieprogramma lees je hier (VRT-website).