Skip to main content
05-08-2022

Logeren in Vlaanderen gaat vanaf 2023 volledig digitaal. ‘Corona zorgde voor een versnelde digitalisering, waarbij veel meer mensen vertrouwd zijn geraakt met online informatie en digitale platformen,’ klinkt het. Er werd eveneens de keuze gemaakt om in de toekomst (nog) sterker digitaal campagne te voeren met een focus op de promotie van het brede logiesaanbod op de website van Vlaanderen Vakantieland.

Daarnaast wil Logeren in Vlaanderen de Vlaanderen Vakantiecheque nog sterker uitspelen als cadeau en product. Er is in de eerste helft van 2022 trouwens al voor ruim € 580.000 Vakantiecheques verkocht (€ 583.747 om precies te zijn). Daarmee wordt de trend om op de recordverkoop van 2021 – € 864.050 – te overstijgen, bevestigd.

De Logeren in Vlaanderen Vakantiecheque is enkel online te koop op www.devakantiecheque.be en kan alleen worden gebruikt bij logies die adverteren op de website www.logereninvlaanderenvakantieland.be en/of in het logiesboek ‘Vlaanderen Vakantieland 2022’.

Niet alleen de verkoop van de cheque doet het goed. Er wordt ook gretig gebruik gemaakt van de cheque. Tijdens de eerste helft van dit jaar werd er al voor € 360.360 aan cheques geregistreerd door de logiesuitbaters; in 2021 werd er voor € 518.970 gecleard. Op de Logeren in Vlaanderen Vakantiecheque betaal je als uitbater geen commissie: de volledige waarde van de cheque wordt dus uitbetaald.

Voor meer praktische informatie over Logeren in Vlaanderen Vakantieland en de vakantiecheque, kan je contact opnemen met Logeren in Vlaanderen Vakantieland via de website.