Skip to main content
16-03-2022

Via de E-scan en de Quick-scan kan je nagaan hoe jouw bedrijf aanwezig is op sociale media en op internet en hoe gezond jouw onderneming op dit moment is. Doe de scans en verzeker de toekomst van je zaak!

E-scan

Door een gratis E-scan uit te laten voeren kan je je online aanwezigheid als ondernemer in kaart brengen. Tijdens deze scan wordt o.a. rekening gehouden met volgende vragen :

  • Is je website overzichtelijk?
  • Kan je je webshop nog verbeteren?
  • Hoe gemakkelijk vinden klanten je via Google?
  • Is Instragram of Facebook nuttig voor je zaak?

Het resultaat van de scan is een beknopt rapport, waarin je zicht krijgt op je werkpunten. Via EROV kan je gratis advies en individuele begeleiding krijgen om die werkpunten aan te pakken.

Quick-scan

Met de Quick-scan kan je in één minuut ontdekken hoe gezond jouw onderneming is op dit moment en bijvoorbeeld zien in welke mate de coronacrisis jouw zaak heeft geraakt. Aan de hand van deze kosteloze scan kan je je zaak succesvol door de crisis loodsen.
Het resultaat kan zowel groen, oranje als rood zijn :

  • Groen? Doe zo verder.
  • Oranje of rood? Aan de hand van persoonlijk advies en begeleiding op maat helpt EROV je op weg naar een gezonde bedrijfsvoering. Jouw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld.
Aanmelden voor scan

Aanmelden voor de E- en Quick-scan is eenvoudig. Mail naar carolien.ongena@erov.be en het traject wordt voor jou opgestart.
De E-scan, Quick-scan en coaching traject worden gratis aangeboden tot 30 juni 2022 dankzij het Interreg project Progres