Skip to main content
04-06-2021

Neos, het netwerk van bijna 36.000 ondernemende senioren, is er voor alle mannen en vrouwen die de vrijgekomen tijd na hun pensioen op een actieve manier willen invullen. Cultuur, voordrachten, reizen, sport, heel veel warme momenten… Hun leden willen voornamelijk hun blik verruimen en daardoor vormen bedrijfsbezoeken en daguitstappen een essentieel onderdeel van de activiteiten.

Neos brengt jaarlijks een brochure uit met daguitstappen en bedrijfsbezoeken om de plaatselijke Neos-clubs te ondersteunen bij het samenstellen van een boeiend programma. De clubs selecteren uit deze brochure de activiteiten die het meest aanleunen bij hun interesses, en contacteren rechtstreeks de bedrijven en organisaties om een afspraak te maken voor een bezoek.

Heb je een toeristisch groepsaanbod? Dan biedt Neos je de kans om je aanbod voor groepen rechtstreeks te promoten bij hun 220 clubs. Aangezien deze brochure verspreid wordt over alle clubs, staat deelnemen garant voor een verhoogde publiciteit en biedt het je de kans om jouw aanbod persoonlijk toe te lichten aan de clubs.

Heb je interesse, neem dan zeker contact op met Emelie Pauwels. Dat kan via mail naar emelie.pauwels@neosvzw.be of telefonisch via 0473 37 96 41. Inschrijven is mogelijk t.e.m. 30 augustus 2021.