Skip to main content

Vakantieboek Scheldeland

28-04-2017

Met het nieuwe vakantieboek ‘Scheldeland jouw vakantieland’ maken Toerisme Scheldeland en Toerisme Oost-Vlaanderen fietsers en wandelaars warm voor een trip langs Schelde, Dender en Rupel. Bestel via onze sectorwebsite gratis exemplaren voor je gasten of klanten.

In het vakantieboek laten we Scheldeland letterlijk voor zich spreken. Zeven ambassadeurs zetten zeven troeven uit de regio in de verf: prachtige natuur, de charme van het water, kleurrijke sierbloemen, verrassende streekbieren, lekker eten, de strijdvaardige geschiedenis en de historische steden. Drie uitgebreide reportages zorgen voor een instant beleving van thuis uit, en met de 12 kant-en-klare fiets- en wandelroutes kunnen bezoekers onmiddellijk op pad.
‘Scheldeland jouw vakantieland’ werd gedrukt op 40.000 exemplaren en wordt gepromoot via een uitgebreide online- en social media-campagne en de landingspagina www.scheldeland.be/vakantieboek. Via Facebook en YouTube volgt binnenkort een bijkomende videocampagne met de ambassadeurs. Van het boek gingen intussen al 15.000 exemplaren de deur uit!
>Bestel jouw exemplaren via xxx