Skip to main content
10-01-2022

Zoals we vorige maand vermeldden, zijn de wandelnetwerkkaarten Vlaamse Ardennen (Getuigenheuvels, Bronbossen en Zwalmvallei) sinds 1 december 2021 uit verkoop, zowel voor de toeristische sector als voor de consument.

De wandelnetwerken Getuigenheuvels, Bronbossen en Zwalmvallei krijgen in de loop van februari en maart een upgrade. Zo worden er in heel wat gemeenten nieuwe trage wegen ingeschakeld in de wandelnetwerken. Dat is het geval onder andere in Zwalm, Maarkedal, Horebeke en Geraardsbergen. Verder verbinden we de wandelnetwerken nu ook met het centrum van Oudenaarde en Ronse. Vanuit Ronse komen er ook nieuwe verbindingen naar het Muziekbos en het wandelnetwerk in Henegouwen. De nieuwe wandelnetwerkkaarten worden verwacht eind maart.

Terugname oude wandelnetwerkkaarten ‘Getuigenheuvels’, ‘Bronbossen’ en ‘Zwalmvallei’

Belangrijke informatie voor de sector: oude wandelnetwerkkaarten van de Vlaamse Ardennen (Getuigenheuvels, Bronbossen en Zwalmvallei) worden teruggenomen, weliswaar met een beperking. Maximum 50% van de laatste bestelling wordt teruggenomen. In de plaats van de oude kaarten krijg je evenveel herwerkte wandelnetwerkkaarten (Getuigenheuvels, Bronbossen en Zwalmvallei) zodra die gedrukt zijn. Je kan ons hiervoor contacteren via toerisme@oost-vlaanderen.be of 09 267 70 70.