Skip to main content
02-12-2020

Westtoer en Toerisme Oost-Vlaanderen breidden het wandelnetwerk Bulskampveld uit met 75 kilometer aan wandelpaden. Deze uitbreiding voegt nu Oostkamp toe aan het netwerk. Het netwerk in Sint-Maria-Aalter werd diepgaand herzien om de wandelaar een nog aantrekkelijker traject aan te bieden.
Het wandelnetwerk Bulskampveld breidt uit van 150 naar 225 kilometer. Het knooppuntennetwerk verbindt de toeristische regio’s Brugse Ommeland (West-Vlaanderen) en Meetjesland (Oost-Vlaanderen). Het strekt zich uit over de vijf gemeenten van het Landschapspark Bulskampveld: Beernem, Wingene, Ruiselede, Aalter en Oostkamp.

Voortaan maken Domein Menas en het natuurgebied Hooggoed in Sint-Maria-Aalter deel uit van het wandelnetwerk Bulskampveld. Ook het gebied rond de Oude Vaart (aftakking van kanaal Gent-Brugge) is voorzien van meer verbindingen voor wandelaars. Op domein Menas te Sint-Maria-Aalter werd eerder ook een ‘Expeditie’ gerealiseerd. De ‘Expedities Bulskampveld’ zijn korte en avontuurlijke wandelroutes op het wandelnetwerk met belevings- en spelelementen voor gezinnen met jonge kinderen.

Bestel jouw voorraad nu:

> Bestel Wandelnetwerk Bulskampveld via de webshop