Skip to main content

Toeristische Initiatiefmap van Toerisme Meetjesland

07-07-2016

Informatie op maat van de sector

Met de Toeristische Initiatiefmap wil Toerisme Meetjesland de toeristische sector informatie op maat aanleveren.

De map bestaat al sinds 2012 en was na vier jaar aan een hernieuwing toe. In de toeristische initiatiefmap zit een identiteitskaart van de regio (Wie zijn we? Waar staan we voor? Wie doet wat?). Verder belicht Toerisme Meetjesland in de map de belangrijkste toeristische producten (fietsen en wandelen), promotiekanalen en logieswerking van de regio én Toerisme Oost-Vlaanderen. Komen eveneens aan bod: de werking ‘Groepsuitstappen’ en het evenementenbeleid in de regio.

De ringmap uit 2012 wordt behouden maar de blaadjes binnenin werden vernieuwd in overleg met de cel sectorwerking van Toerisme Oost-Vlaanderen. Jouw rechtstreekse lijn met onze sectorwerking in de regio en bij Toerisme Oost-Vlaanderen blijft overigens de in 2015 voorgestelde sectorwebsite sector.tov.be

De Toeristische Initiatiefmap aanvragen

Wie al een toeristische map bezit, kan zijn ringmap behouden en de oude tekstblaadjes vervangen door de nieuwe versie. In dit laatste bundeltje staat de meest up-to-date informatie. Toerisme Meetjesland stuurt je met plezier het nieuwe bundeltje op.

Wie nog geen toeristische map heeft maar wel interesse toont, zal spoedig door Toerisme Meetjesland gecontacteerd worden.

> Vraag hier jouw map en/of bundeltje aan