Skip to main content
15-05-2023

In de zomer van 2023 installeert Toerisme Vlaanderen een tijdelijke pop-up (koffie)bar op het kasteeldomein van Poeke. Sinds 2021 is het kasteeldomein eigendom van Toerisme Vlaanderen, die de site overnam van de gemeente Aalter. Toerisme Vlaanderen werkt in het kader van de filosofie ‘Reizen naar Morgen’ aan de uitbouw en heropleving van de site.

Er werd de voorbije jaren al regelmatig geƫxperimenteerd met activiteiten op het domein, en deze zomer komt er dus een pop-up bar.

Toerisme Vlaanderen zorgt voor: buitenruimte om de pop-up bar te installeren, signalisatie op het terrein, toegankelijk sanitair, toegang tot water en elektriciteit, algemeen onderhoud van de kasteelsite en tuin, fietsenstalling, parking en communicatie naar de binnenlandse bezoeker.

De gekozen partner zorgt voor: aanbod van lokale en duurzame producten, bedenken van het concept voor jong en oud, sfeervolle aankleding die past bij de locatie en de rust van de omgeving, een lage ecologische voetafdruk, uitbating met voldoende medewerkers en aandacht voor kwaliteit, net en ordelijk houden van de zone waar de pop-up bar zich bevindt en de nodige verzekeringen en vergunningen voor de uitbating van de pop-up bar.

Stel je kandidaat tot en met vrijdag 26 mei via jan.degreve@toerismevlaanderen.be
Een plaatsbezoek behoort tot de mogelijkheden.

Lees alles hier na.