Skip to main content
03-04-2023

“Iedereen verdient vakantie” is er voor vakantiegangers met een beperkt budget, een beperking of een bijzondere vraag. Voor mensen die nood hebben aan een dagje weg of vakantie, maar daar niet zo gemakkelijk toe komen.
Op de website van visitvlaamseardennen.be ontdek je een ruim aanbod dat je toelaat op een budgetvriendelijke manier een fijne tijd te beleven. De verschillende attracties, logies of activiteiten maken deel uit van het netwerk ‘Iedereen verdient vakantie’.

Een meerdaagse en budgetvriendelijke vakantie boeken in de Vlaamse Ardennen?
1. Bekijk het aanbod per stad of gemeente
2. Maak je keuze
3. Reserveer je overnachting en activiteiten bij ‘Iedereen Verdient Vakantie’ via het Rap-op-stap-kantoor in jouw buurt of bij één van de toeristische diensten.
4. Bij aankomst in je logies ontvang je gratis vouchers ter waarde van € 50 per overnachting voor je gezelschap en dit voor maximum 2 nachten. Met deze voucher betaal je de taxi voor zijn rit tot aan het logies of voor andere verplaatsingen met een taxi tijdens je verblijf.
5. Wens je gebruik te maken van een taxi, vraag dan aan het logies naar de contactgegevens van de taxibedrijven in de regio of de stad.

Lees het volledige artikel hier.