Skip to main content
06-05-2020

Op dinsdag 28 april organiseerde Toerisme Oost-Vlaanderen een webinar over het gratis statistics software programma van Google, genaamd Google Analytics. Ten gevolge van de opgelegde maatregelen in kader van het coronavirus, werd de lezing op een virtuele en veilige wijze gehouden via een online vergadertool.

Google Analytics maakt het voor iedere webmaster mogelijk om statistieken van zijn website te verzamelen en gedetailleerd weer te geven. Toerisme Oost-Vlaanderen overloopt aan de hand van dit webinar de meest belangrijke en meest bruikbare functies van Google Analytics op een rustige en gestructureerde manier. Aan de hand van voorbeelden wordt de precieze werking in real time duidelijk in kaart gebracht.

Verder bespreken we tijdens het webinar tal van extra functies binnen Google Analytics en bieden we antwoorden op vragen als: ‘Hoeveel bezoekers telt mijn website? Hoeveel paginaweergaves telt mijn website? Wat is het bouncepercentage? Hoeveel tijd wordt er gemiddeld doorgebracht op mijn website?’ En nog veel meer.

Herbekijk en herbeluister het hier: