Skip to main content

Terugblik kick-off 2019 Waasland

09-04-2019

Op donderdag 9 april vond de kick-off van het toeristisch seizoen 2019 plaats in Bebronna, een schitterende locatie in de haven in Beveren. De avond werd muzikaal begeleid door Marianne Carlier.

> Bekijk de foto’s van een gezellige avond.

Aftredend voorzitter van Toerisme Waasland, Joris De Maere blikte terug op het parcours dat Toerisme Waasland de afgelopen 6 jaar heeft afgelegd. Hij beklemtoonde daarbij vooral de vernieuwende aanpak die dit jaar resulteert in een hippe campagne gebaseerd op het DNA van het Waasland. De contrasten in het landschap, de creativiteit van de Waaslander, de grens en de verborgen parels van het Waasland vormen de 4 thema’s. Het nieuwe Waasland magazine helpt je op pad. Het is te verkrijgen bij de toeristische diensten of via https://www.toerismewaasland.be/magazine/

Het hoogtepunt van de avond was de huldiging van de nieuwe ambassadeurs van het Waasland door Gedeputeerde voor Toerisme in Oost-Vlaanderen, Leentje Grillaert. Zij ontvingen daarbij een bordje van toeristisch infopunt. Na een opleiding, georganiseerd door Toerisme Oost-Vlaanderen en Horeca Vorming Vlaanderen, maken zij nu deel uit van een netwerk van toeristische informatiepunten die als echte ambassadeurs hun klanten te woord staan.

Dit zijn de 28 nieuwe toeristische ambassadeurs:

En dit zijn de reeds bestaande ambassadeurs die een vervolgopleiding volgden:

Bekijk de foto’s

Kick-off seizoen 2019