Skip to main content
31-03-2020

In deze moeilijke tijden kijken we toch nog even terug naar de Infodag Groepen. Bijna 750 bezoekers genoten van de beurs in Oudenaarde. Ze gingen naar huis met massa’s leuke ideeën voor groepsuitstappen in Oost-Vlaanderen. We blikken even terug op een geslaagde editie.

De Bernardusschool in Oudenaarde werd gevuld met een gevarieerd aanbod aan standhouders die de 744 bezoekers meer info gaven over hun potentiële toekomstige groepsuitstap.
Op de beurs was ook heel wat meer te beleven! Je vond er een streekproductenmarkt met 21 standen die ambachtelijke Oost-Vlaamse producten in de kijker zetten. De aanwezigen namen over de middag deel aan Lucky Hour, waarbij je heel wat prijzen kon winnen, o.a. een weekendje Oudenaarde, manden vol streekproducten, begeleide rondleidingen, sportactiviteiten en vele kortingsbonnen.

De ontvangen tevredenheidscijfers liegen er ook niet om: 100% (jawel!) van de bezoekers is door deze infodag overtuigd om een groepsuitstap op te nemen in hun planning. Het percentage deelnemers aan een prospectietocht die hun bezoek heel goed vonden, bedroeg maar liefst 67%. Ook de locatie deed het opnieuw goed dit jaar. 84% van de beursbezoekers vond de locatie goed of heel goed.
De streekproductenmarkt kreeg ook een prima rapport. 97,2% van de bezoekers beoordeelde de markt als goed of heel goed.

Maar dit was niet het enigste dat de infodag in petto had. Maar liefst 319 bezoekers namen deel aan een prospectietocht. Tien verschillende groepen gaven positieve reacties over hun uitstap naar:

  • Geraardsbergen en de Geutelingen
  • Breydel en brouwerij Contreras
  • Centrum Ronde van Vlaanderen, mosterd- en picklesfabrikant Camp’s en brouwerij Roman
  • Ronse en brouwerij Keun
  • Zottegem en Korsele
  • Huis Beaucarne en Ename
  • Hofke Ter Mussen en landschapswandeling in Maarkedal
  • De Vierhoekhoeve en stokerij Van Damme
  • EnjoyToday, stokerij Braeckman en The Outsider
  • Oudenaarde en brouwerij Liefmans

Vond je het jammer dat je er niet bij kon zijn of je hebt spijt dat je toch niet die ene brochure hebt meegenomen? Hier vind je een opsomming van alle aanwezige standhouders en streekproducenten.

Traditiegetrouw verhuizen we ieder jaar naar een andere regio. Volgend jaar kan je je opnieuw aan een spetterende dag verwachten in het Meetjesland! (UPDATE november ’20: door het coronavirus en de bijhorende maatregelen is het nog onzeker wanneer en in welk concept de Infodag editie 2021 zal plaatsvinden).
Wil je op de hoogte gehouden worden over de volgende editie en wil je ondertussen leuke tips voor groepsuitstappen (in latere, coronavrije tijden) ontvangen? Ken je een vriend(in) die hiervoor interesse in? Schrijf jezelf of je vriend(in) dan in voor de groepsnieuwsbrief.

Geniet mee van de sfeervolle foto’s van de Infodag 2020.