Skip to main content

Terugblik infodag groepen 2019

03-04-2019

De Infodag Groepen zit er op. Bijna 870 bezoekers genoten van de beurs in Deinze. Ze gingen naar huis met massa’s leuke ideeën voor groepsuitstappen in Oost-Vlaanderen. We blikken even terug op een geslaagde editie.

De Brielpoort in Deinze werd gevuld met een gevarieerd aanbod aan standhouders die de 869 bezoekers meer info gaven over hun potentiële toekomstige groepsuitstap.
Op de beurs was ook heel wat meer te beleven! Je vond er een streekproductenmarkt met 21 standen die ambachtelijke Oost-Vlaamse producten in de kijker zetten. De aanwezigen genoten over de middag van een Happy Hour, waarbij bezoekers een extraatje kregen van de standhouders. Zo waren er bijvoorbeeld lekkernijen, gadgets, kortingbonnen, een mand vol met streekproducten en een begeleide rondleiding te winnen.

De ontvangen tevredenheidscijfers liegen er ook niet om: 99% van de bezoekers is door deze infodag overtuigd om een groepsuitstap op te nemen in hun planning. Het percentage deelnemers aan een prospectietocht die hun bezoek heel goed vonden, steeg met 23% tegenover de vorige editie (van 47% naar 70%). Ook de locatie deed het prima dit jaar. Het percentage van de beursbezoekers die de locatie heel goed vonden steeg met maar liefst 41% (van 26% naar 67%)! De Brielpoort heeft goede punten gescoord.

Maar dit was niet het enigste dat de infodag in petto had. Maar liefst 314 bezoekers namen deel aan een prospectietocht. Tien verschillende groepen gaven positieve reacties over hun uitstap naar:

  • Kasteel Ooidonk & Filliers
  • Museum Gust De Smet & Brouwerij De Sater
  • Sierteler Meuninck & Boerderij Hof Ter Motte
  • Astene Sas & Chocolatier De Zwarte Vos
  • Stadspaleis d’Hane Steenhuyse & Confiserie Larmuseau
  • Mudel, Movemint & Filliers
  • Vrouwen onder het laken & Brouwbar
  • Rondom De Krook & Boottocht Gent
  • STAM & de Oude Abdij Drongen
  • Raveel, Biechtstoelke & Canarus

Vond je het jammer dat je er niet bij kon zijn of je hebt spijt dat je toch niet die ene brochure hebt meegenomen? Hier vind je een opsomming van alle aanwezige standhouders en streekproducenten.

Traditiegetrouw verhuizen we ieder jaar naar een andere regio. Volgend jaar kan je je opnieuw aan een spetterende dag verwachten in de Vlaamse Ardennen!
Wil je op de hoogte gehouden worden over de volgende editie en wil je ondertussen leuke tips voor groepsuitstappen ontvangen? Ken je een vriend(in) die hiervoor interesse in? Schrijf jezelf of je vriend(in) dan in voor de groepsnieuwsbrief.

Een toffe fotoreeks over de infodag vind je hier.