Skip to main content
01-04-2022

Wil jij als vereniging graag met streekproducten werken op jouw evenementen? Dan kan je hiervoor een subsidie ontvangen van de provincie Oost-Vlaanderen!

Steekproducten op evenementen

Organisaties die streekproducenten uit Oost-Vlaanderen steunen, kunnen een subsidie ontvangen tot €1250. Je krijgt namelijk 50% terug van de kosten die je hebt gemaakt bij aankoop van Oost-Vlaamse streekproducten. Belangrijk hierbij is dat het gaat om streekproducten die worden gebruikt op evenementen die openstaan voor het grote publiek. Denk maar aan een receptie na een concert of aan een sneukeltocht.

Je kan een aanvraag indienen als de zetel en/of het secretariaat van jouw vereniging of instelling gelegen is in Oost-Vlaanderen en als je ter promotie Oost-Vlaamse producten aanbiedt op je evenement.

Subsidieaanvraag indienen

Een subsidieaanvraag moet worden ingediend minstens één maand voor de dag waarop het evenement plaatsvindt. Je leest best ook het subsidiereglement vóór je een aanvraag indient. Klik op deze link, scroll tot het derde item en dien je aanvraag in. Het subsidiereglement kan je ook downloaden via diezelfde pagina.

Meer info?

Meer info over de subsidie vind je op de website van EROV (het derde item op de pagina).