Skip to main content
30-10-2020

De Dendervallei moet je spotten! Ongeveer een jaar geleden ontmoetten we elkaar voor het eerst in Roosdaal. Het is tijd voor onze tweede ontmoeting onder Dendernemers, op 12 november 2020 om 19 uur. Een unieke kans voor interactie in de Dendervallei. Deze keer laten we ons onder andere inspireren door andere toeristische ondernemers, soms zelfs uit een verre, andere vallei en we werpen ook een blik in de toekomst.
Dit sectormoment is volledig digitaal.

Op het programma:

19:00: Digitaal welkom in het Onze Lieve Vrouw Hospitaal + film.
19:10: Digitaal welkomstwoord door de schepen voor toerisme van de stad Lessen, de heer Dimitri Wittenberg.
19:15: ‘Inspirerende rivier’ , deel 1: drie sprekers
19:45: ‘Inspirerende rivier’, deel 2 – 90 denderende seconden (zie hieronder).
20:30 : Vragen en conclusie

Inschrijven voor sectormoment

Je kan je inschrijven door op deze link te klikken. Inschrijven kan nog tot 10 november – 12 uur. Op 10 november in de namiddag krijg je dan een link voor het digitaal sectormoment (Teamsmeeting) op 12 november.
Op het inschrijvingsformulier kan je ook aanduiden of je wil deelnemen aan ‘de 90 denderende seconden’.

De 90 denderende seconden

Grijp je kans en pak het podium. Zet je onderneming in de verf binnen de 90 seconden en spring in het oog van andere Dendernemers. Je geeft het antwoord op vier cruciale vragen voor jouw onderneming. Wie ben ik? Waar ligt mijn onderneming? Waar is mijn onderneming echt goed in? Waar ben ik naar op zoek? 90 seconden is niet veel. Stoom je klaar en geef je op als kandidaat.

Vragen?

Heb je vragen over dit sectormoment? Dan kan je terecht bij projectcoördinator Heleen Notebaert, heleen.notebaert@oost-vlaanderen.be, 0479 79 38 10.