Skip to main content

Samenwerking met Iedereen Beroemd op één

02-04-2019

Vlaanderen Vakantieland is de koepelnaam waarmee de provinciale toeristische organisatie een breed publiek willen inspireren om een vakantie te plannen in gastvrij Vlaanderen. Op het gelijknamige inspiratieplatform www.vlaanderenvakantieland.be staan talrijke tips en adresjes voor een uitstap of kortbij vakantie.

Dit voorjaar werkt Vlaanderen Vakantieland samen met VRT voor de rubrieken ‘Pagina niet gevonden’ en ‘De oppas’ in Iedereen Beroemd.

Pagina niet gevonden

Sinds 20 februari 2019 zijn er nieuwe afleveringen van ‘Pagina niet gevonden’, met een nieuw gezicht: Dempsey Hendrickx. Hij gaat op zoek naar onderwerpen die nog niet op Wikipedia beschreven zijn, trekt erop uit, duikt er volop in en maakt nieuwe pagina’s aan. Dempsey focust zich hierbij ook op onderwerpen die iets met onze Vlaamse eigenheid, toeristische plekjes of erfgoed te maken hebben. Voor deze onderwerpen werkt Iedereen Beroemd samen met de provincies.

Op de website www.vlaanderenvakantieland.be en op sociale media gaat Vlaanderen Vakantieland na elke uitzending verder in op de reportage en wordt extra informatie gedeeld over wat er nog allemaal te beleven valt in de buurt.

De Oppas

In ‘De oppas’ lost reporter Tine vanaf 7 maart ouders weer af en vangt ze hun kinderen op, in ruil voor een bijzonder verhaal. Ook hiervoor werkt Iedereen Beroemd samen met Vlaanderen Vakantieland. Terwijl Tine de kinderen voor haar rekening neemt, krijgen de ouders een ontspannende dag georganiseerd door Vlaanderen Vakantieland. In Iedereen Beroemd op TV worden de avonturen van Tine met de kinderen getoond, in video’s op de online en sociale media van Vlaanderen Vakantieland en Logeren in Vlaanderen Vakantieland kan je de belevenissen van de ouders volgen.