Je kan de info van jouw bedrijf/organisatie volledig gratis op RouteYou plaatsen als POI (Place of Interest) of bezienswaardigheid. Bekijk hier de video-tutorial die duidelijk maakt hoe je dat precies kan doen.

Waarom is dit goede promotie?
  • RouteYou heeft meer dan 25 miljoen bezoekers per jaar en biedt dus veel mogelijkheden om jouw bedrijf/organisatie/services te promoten.
  • Bij elke route worden er overnachtingen en diensten in de buurt geplaatst. Met een Premium account verschijnt jouw zaak hoger in de lijst.
  • Op de locatiepagina (bekijk hier een voorbeeld) kan je tal van toelichtingen geven over jouw bedrijf met zowel tekst, foto’s als video’s.
  • Op de locatiepagina kan je ook links plaatsen bij jouw info, zodat men kan doorklikken (via de Meer info link). Op die manier komt men dan op de website terecht waar men meer informatie kan vinden, of iets kan bestellen, reserveren…
  • POI’s (en dus ook jouw organisatie) worden langs een route geplaatst via de POI Push. Zo leert men jouw organisatie/bedrijf ook kennen via de route.

Bekijk hier een voorbeeld van een Horeca-zaak.

Ga een stap verder met een Premium account

Als je een betalend Premium account neemt en je maakt jouw bedrijf als POI aan dan word je extra naar boven geduwd in het lijstje van “diensten in de buurt’, en dat bij al de routes die in de buurt van jouw zaak lopen!

Ga nog een stap verder met een campagne

Ga nog een stap verder en zet een advertentiecampagne (website campaign) op. We plaatsen dan banners van jou op de relevante plaatsen. Lees hier meer over.

Interesse?

Neem contact op via info@routeyou.com of kom eens naar één van onze vele webinars.