In september vinden niet alleen 23 prospectietochten doorheen Oost-Vlaanderen plaats, voor de Infodag Groepen XL organiseren we ook opnieuw een beurs. Alleen hebben we er dit jaar voor gekozen om die online te houden, zodat iedereen de kans heeft om deel te nemen. Zoals andere jaren kunnen de mensen opnieuw kennismaken met de aanwezige standhouders en het groepsaanbod.

De digitale beurs zal plaatsvinden op 4 opeenvolgende data; nl. van woensdag 22 t.e.m. zaterdag 25 september 2021, telkens in de namiddag. Om alles zo efficiënt mogelijk te organiseren, hebben we hiervoor een vast programma uitgewerkt. Elke regio komt in die 4 dagen tweemaal aan bod, weliswaar op andere uren. Zo hopen we dat iedereen die wil, kan aansluiten bij de beurs (zie verder).

Doelpubliek

– Verantwoordelijken van socio-culturele verenigingen, bedrijven, scholen en autocaristen.
– Uitbreiding van het doelpubliek met vrienden, families, kennissen,… die regelmatig in kleine of grote groepjes op uitstap gaan.

Praktisch

We werken met vaste tijdssloten of instapmomenten: één tijdsslot duurt ongeveer 65 minuten en daarin hebben de mensen de mogelijkheid om 3 aanbieders te bezoeken. Omdat we het persoonlijk contact zoveel mogelijk willen behouden, duurt elk bezoek een kwartier. In dat kwartier kan je de mensen uitleg geven over het aanbod en kan je vragen beantwoorden. Concreet komt elke aanbieder dus 2x aan bod, telkens op een andere datum. Als je je als standhouder inschrijft, ben je dus op 2 verschillende dagen voor ongeveer 65 minuten aanwezig.

Omdat we er toch voor willen zorgen dat de beurs zo persoonlijk mogelijk blijft, laten we bij elke standhouder maximum 5 personen toe per bezoek (15 minuten). Op die manier kan iedereen die wil zijn/haar vragen stellen.

Hieronder vind je de planning van de digitale beurs. Er zijn per tijdsslot 2 regio’s waaruit de mensen kunnen kiezen.

DatumTijdsslotKeuze 1Keuze 2
Woensdag 22 september 202113u45 – 15uGent Meetjesland
15u – 16u15GentMeetjesland
16u15 – 17u30LeiestreekWaasland
17u30 – 18u40LeiestreekWaasland
Donderdag 23 september 202113u45 – 15uVlaamse ArdennenScheldeland
15u – 16u15Vlaamse ArdennenScheldeland
16u15 – 17u30Vlaamse ArdennenScheldeland
Vrijdag 24 september 202113u45 – 15uLeiestreekScheldeland
15u – 16u15LeiestreekScheldeland
16u15 – 17u30MeetjeslandVlaamse Ardennen
Zaterdag 25 september 202113u45 – 15u /Waasland
15u – 16u15Vlaamse ArdennenWaasland
16u15 – 17u30Vlaamse ArdennenGent
17u30 – 18u40ScheldelandGent
Hoe gaan we te werk?

Voor de praktische organisatie werken we met Zoom. Zoom is een (gratis) programma waarmee je online met elkaar kan bellen en communiceren wanneer persoonlijke ontmoetingen niet mogelijk zijn. Op deze pagina leggen we stap voor stap uit hoe je met Zoom werkt. Alle praktische info vind je daar terug (klik hier).
We voorzien ook korte optredens en filmpjes tussen de sessies om de beleving voor de bezoekers zo aangenaam mogelijk te maken.

We weten dat het niet evident is om jezelf en je bedrijf voor te stellen van achter een computerscherm. Daarom hebben we enkele tips zodat je je optimaal kan voorbereiden (klik hier).

Kostprijs, algemene voorwaarden en inschrijving
De kostprijs
  • Situeert jouw aanbod zich in Oost-Vlaanderen? Dan is de kostprijs € 20 (incl. btw).
  • Situeert jouw aanbod zich in de West-Vlaamse Leiestreek of in het Antwerpse Scheldeland? Dan is de kostprijs € 40 (incl. btw).
  • Werk je voor een provinciale dienst? Dan is de deelname gratis.
  • De betaling verloopt via factuur.
De algemene voorwaarden

Op deze pagina kan je de algemene voorwaarden nalezen. Wanneer je je inschrijft als standhouder op onze digitale beurs, verklaar je je akkoord met deze voorwaarden.

Het inschrijvingsformulier

In het onderstaande inschrijvingsformulier kan je de tijdsblokken van je voorkeur aanduiden. Duid minstens twee tijdssloten op twee verschillende dagen aan, maar je mag uiteraard ook meer mogelijkheden aanvinken.
Gelieve in te schrijven ten laatste voor dinsdag 3 augustus 2021.

Voor meer informatie kan je terecht bij Toerisme Oost-Vlaanderen, T 09 267 70 50, sector@oost-vlaanderen.be.