In het Meetjesland zijn er momenteel twee subsidie-oproepen voor kleine toeristische projecten. Je kan tot €1.000 ondersteuning ontvangen voor projecten die bijdragen aan Meetjesland als florerende bestemming.

Oproep Krekengebied (Sint-Laureins en Assenede)

Heb je een idee voor een (klein) toeristisch initiatief en kunnen we je helpen met een ondersteuning met maximum €1.000? Dan is dit je kans! Projecten moeten gerealiseerd zijn tegen ten laatste halfweg 2022. Indieningsdatum projectvoorstel is 16 augustus (er is ook een tweede ronde tegen 8 november).

Meer info vind je hier: Projectoproep toerismeprojecten Krekengebied. Om je te helpen bij het uittekenen van je project vind je hier een denkkader voor florerende projecten. En via deze link vind je het invulformulier om je projectaanvraag in te dienen.

Oproep Ambassadeurs Landschapspark Drongengoed (Aalter, Lievegem, Maldegem en Eeklo)

Ook voor het Landschapspark Drongengoed hebben we nog een budget ter beschikking om kleine toeristische initiatieven te ondersteunen met een maximum van €1.000. Projecten moeten gerealiseerd zijn tegen einde 2021. Indieningsdatum projectvoorstel is 16 augustus.

De projectoproep vind je hier. En ook hier is het denkkader voor florerende projecten handig om je project uit te tekenen. En via deze link vind je het invulformulier om je projectaanvraag in te dienen. Specifiek bij deze projecten is het nodig om samenwerking te zoeken met één van de ambassadeurs of gastheren van het Landschapspark of deze in de kijker te zetten. Een overzicht van alle gastheren van het Landschapspark vind je hier.

Heb je voor beide oproepen wel een idee, maar zoek je nog partners? Neem contact met ons op en wij trachten te helpen.

Florerende bestemming?

Met het Toekomstplan Toerisme in het Meetjesland werken we aan het Meetjesland als florerende bestemming. Wat dat precies inhoudt vind je op deze pagina.