Skip to main content

Opleiding regiogids Vlaamse Ardennen

12-05-2022

Ben jij geĆÆnteresseerd in regio Vlaamse Ardennen en wil je er alles over weten ?
Wil je weten hoe de bijzondere landschappen in de regio zijn ontstaan en wil je graag de historische troeven van deze streek ontdekken? Dan ben jij misschien wel een toekomstige regiogids Vlaamse Ardennen!

Tijdens de opleiding leer je onder andere over Krakelingen, de Fiertel, de processie van Plaisance, de Adriaan Brouwer bierfeesten… volksfeesten waar heden en verleden bruisende evenementen worden. Je ontdekt ook hoe en waarom de Romeinen en later de BourgondiĆ«rs en zelfs de zonnekoning Louis XIV hier ooit terechtkwamen. Als regiogids Vlaamse Ardennen kan je de schoonheid en bijzondere verhalen van deze aparte regio delen met anderen.

Heb je interesse in deze opleiding? Neem dan deel aan het algemene online infomoment van CVO Groeipunt op dinsdagavond 21 juni van 18.30 tot 19.30 uur. Via deze link (klik hier) kan je je inschrijven.

Meer info

Meer info over de opleiding vind je op de website van CVO Groeipunt (klik op de link). Voor bijkomende informatie kan je bij Miguel De Clercq terecht (miguel.declercq@groeipunt.be).