Skip to main content
21-12-2021

Streekfonds Oost-Vlaanderen versterkt lokale projecten met focus op mens en omgeving. Ze verbinden schenkers en doeners in een inspirerend en actief netwerk en realiseren concrete impact in jouw buurt.

Wil jij deze fantastische projecten in eigen streek ook steunen? Koop dan een Oost-Vlaams Streekfondspakket als geschenk. Met de aankoop van een Streekfondspakket versterk je, behalve je relatie en de lokale ondernemers, ook tientallen projecten waar mensen uit de buurt zich betrokken bij voelen en beter van worden. Per verkocht pakket gaat rechtstreeks een bedrag naar een helder concreet project in de provincie.

Proef al het lekkers uit Oost-Vlaanderen en geef het als cadeau aan iedereen die een dankjewel verdient.

Keuze uit drie pakketten: verbinding – hefboom – impact
Bekijk de mogelijkheden hier.

Bedoeling is niet dat je het lekkers alleen degusteert (je moet zeker proeven!) maar dat je het cadeau doet als geschenk aan jouw medewerkers, je klanten, … aan de mensen die een bedankje verdienen.

Je geschenken personaliseren met een boodschap vanuit jouw bedrijf is zeker mogelijk. Wens je liever een pakket op maat? Het Streekfonds denkt graag met je mee: info@streekfondsoostvlaanderen.be.

Streekfonds Oost-Vlaanderen maakt de Streekfondspakketten samen met Lekker Oost-Vlaams, een initiatief van EROV.