Skip to main content
23-06-2020

We kondigden het al aan, en nu is het zover! Het meetingbureau van Toerisme Oost-Vlaanderen heet voortaan Lowiz en wijst je de weg op de gloednieuwe website lowiz.org.
Met Lowiz vind je in Oost-Vlaanderen meteen de geschikte meeting- en eventaanbieder. Behalve een stevige portie inspiratie biedt de website een uitgebreid overzicht van meeting- en eventlocaties, activiteiten, meetinghotels, cateraars, event agencies en partners in logistieke ondersteuning.
> Klik hier om meer te weten over de nieuwe online communicatiestrategie van Toerisme Oost-Vlaanderen.

Inspireren

Met Lowiz staat Toerisme Oost-Vlaanderen klaar om in deze moeilijke tijden meeting- en eventplanners te motiveren opnieuw plannen te maken. De website inspireert met een divers en gevarieerd aanbod aan dienstverleners. Potentiële klanten belanden via de handige zoekfunctie bij de juiste aanbieder. Want onder het motto ‘Zoek je een locatie? Vraag het aan Lowiz!’ wijst Lowiz hen de weg binnen het rijke aanbod in Oost-Vlaanderen.

Platform voor Oost-Vlaamse meetingsector

De meeting- en eventsecor staat voor grote uitdagingen. Creatief omgaan met de opportuniteiten die voortvloeien uit deze situatie is een must. Daarom wil Lowiz ook een platform zijn waar jullie als MICE-ondernemer elkaar kunnen vinden en inspireren. Lowiz.org is een plek waar visibiliteit kan gegeven worden aan nieuwe initiatieven en samenwerkingen.

Connecteren

Dat we met z’n allen snakken naar opnieuw samenkomen met collega’s en partners staat vast. Daarbij horen binnenkort méér fysieke vergaderingen op inspirerende locaties en een pak minder videocalls. Veiligheid en afstand bewaren zijn belangrijk, maar connecteren al evenzeer. We weten dat jullie klaar staan om opnieuw klanten te ontvangen. We kijken samen met jullie uit naar de heropstart van de sector. Lowiz.org moedigt bedrijven alvast aan die planningsagenda boven te halen.

Jouw locatie op Lowiz.org

Check even jouw pagina op lowiz.org en geef ons gerust feedback. Staat jouw locatie nog niet op de website? Zorg dat bedrijven je kunnen vinden en bezorg ons de nodige gegevens. Meetingov.be verdwijnt, jouw locatie wordt niet automatisch overgezet op Lowiz.org. We hebben van jou nieuwe input nodig!

#lowiz

Deel jouw meetingplek op sociale media met #lowiz. Volg ons op Instagram en Facebook. Deel en like onze posts en draag bij aan de verspreiding van Lowiz! Samen gaan we voor een succesvolle heropstart van de sector.

Meer info

Jessica Bonte | MICE consulente
Toerisme Oost-Vlaanderen vzw
PAC Het Zuid, Woodrow Wilsonplein 2
9000 Gent
T: 09-267.70.53
E: Jessica.Bonte@oost-vlaanderen.be
W: www.lowiz.org