Skip to main content
07-10-2022

De nieuwe wandelnetwerkkaarten van Meetjesland zijn in aantocht. De kaarten, Meetjeslandse Bossen en Meetjeslandse Kreken, hebben voortaan dezelfde lay-out als de website en het Routen-magazine.

Aangezien de kaarten enkel een nieuw jasje hebben gekregen en er geen trajectwijzigingen zijn, blijven de oude kaarten geldig tot de nieuwe kaarten gedrukt zijn.
Je mag de oude kaarten dus verder verkopen aan je bezoekers en klanten totdat de nieuwe kaarten beschikbaar zijn.

De lancering van de nieuwe wandelnetwerkkaarten Meetjeslandse Bossen en Meetjeslandse Kreken is gepland voor begin november.

Bestel de nieuwe wandelnetwerkkaarten vanaf 24 oktober

Wil je de nieuwe wandelnetwerkkaarten al bestellen? Dan zal je nog even geduld moeten oefenen. Vanaf 24 oktober 2022 kan je de kaarten bestellen via de webshop van Toerisme Oost-Vlaanderen.

Terugname oude wandelnetwerkkaarten

Belangrijke informatie voor de sector: oude wandelnetwerkkaarten worden teruggenomen, weliswaar met een beperking. Maximum 50% van de laatste bestelling wordt teruggenomen. In de plaats van de oude kaarten krijg je evenveel nieuwe wandelnetwerkkaarten, zodra ze gedrukt zijn. Je kan ons hiervoor contacteren via toerisme@oost-vlaanderen.be of 09 267 70 70.