Skip to main content
07-11-2022

Het wandelaanbod in het Meetjesland zit compleet in het nieuw! Gloednieuwe wandelgids en twee vernieuwde wandelnetwerkkaarten in één nieuwe wandelbox!

De herfst is een zalig wandelseizoen. Toerisme Oost-Vlaanderen pakt deze herfst dan ook graag uit met een gloednieuwe wandelgids voor het mooie Meetjesland. Wandelen in het Meetjesland telt 92 pagina’s en heeft 5 wandelroutes, waarvan 4 langs knooppunten en een met eigen bewegwijzering. De routes starten in Merendree, Eeklo, Lembeke, Sint-Jan-in-Eremo en Middelburg, zijn 14 tot 19 kilometer lang en richten zich op wandelliefhebbers die graag iets verder en iets langer op pad gaan. 2 van de 5 routes kunnen makkelijk worden ingekort en zijn zo ook geschikt voor gezinnen met kinderen. Alle routes hebben een gedetailleerde routekaart, praktische informatie en beschrijvingen van bezienswaardigheden onderweg, net als in een reisgids. Bij elke route horen ook 2 logeertips op wandelafstand van het traject en tal van andere horecatips, ideaal voor het plannen van een weekendje uit.

Wie graag ook zelf wandelroutes uitstippelt langs knooppunten, of graag een ruimer overzicht van het wandelnetwerk behoudt tijdens een wandeling met de nieuwe wandelgids, bestelt er meteen de twee vernieuwde wandelnetwerkkaarten van het Meetjesland bij: ‘Meetjeslandse Bossen’ en ‘Meetjeslandse Kreken’. Het netwerk op de kaarten is ongewijzigd, maar het ontwerp van beide kaarten werd in lijn gebracht met de Routen-huisstijl van Toerisme Oost-Vlaanderen. De tekstzijdes van beide kaarten kregen ook een complete update met praktische informatie voor wandeltrips en met twee gloednieuwe routesuggesties.

De twee netwerkkaarten en de gids kan je uiteraard apart kopen, elk voor €6, maar ze worden ook samen aangeboden in een handige ‘Meetjesland Wandelbox’. Die kost €14,95 voor het publiek. Partners die vijf exemplaren of meer bestellen genieten van 33% korting in onze partnerwebshop.

Wie minder dan vijf exemplaren wenst te bestellen, kan daarvoor terecht via de webshop van Routen. De gids ‘Wandelen in het Meetjesland’ kost €6.