Skip to main content
07-10-2022

In de sectornieuwsbrief van 7 september hebben we het al vermeld: vier bewegwijzerde fietsroutes verdwijnen, de Milieu-route, de Scheldevalleiroute 1, de Scheldevalleiroute 2 en de Scheldevalleiroute 3. De bewegwijzering van deze vier routes wordt in januari ’23 weggenomen.
De routes worden omgevormd tot routes op het netwerk (enkel digitaal beschikbaar).

Terrasjes tussen Leie en Schelde ook in Nazareth

De Milieu-route loopt voor een belangrijk deel door Nazareth. Ter vervanging van de Milieu-route wordt de fietsroute Terrasjes tussen Leie en Schelde uitgebreid. Deze route zal in de toekomst de Hospicebossen en het centrum van Nazareth doorkruisen. De route volgt de fietsknooppunten en is digitaal beschikbaar.

Twee nieuwe routes langs de Schelde & op het netwerk

De drie Scheldevalleiroutes zullen we vervangen door twee nieuwe digitale fietsroutes. Één lus zal slingeren tussen Merelbeke en Oudenaarde. Een tweede lus zal Oudenaarde en Kluisbergen met elkaar verbinden. Beide lussen volgen het fietsnetwerk en zullen we digitaal beschikbaar stellen.

Terugname oude brochures

Belangrijke informatie voor de sector: oude brochures van deze fietsroutes (Milieu-fietsroute en de drie Scheldevalleiroutes) worden teruggenomen, weliswaar met een beperking. Maximum 50% van de laatste bestelling wordt teruggenomen. De waarde van de terugname wordt berekend op de aankoopprijs van de oude producten en wordt verrekend bij jouw volgende bestelling (je krijgt een kredietnota).