Skip to main content
21-03-2023

We hebben het al eerder aangekondigd, maar nu het is zover: de nieuwe kaart voor het wandelnetwerk Kalkense Meersen – Donkmeer is er. Het nieuwe Routen-jasje past als gegoten. Ook enkele trajecten werden gewijzigd.

Gewijzigde trajecten

De Roerdomp-brug over de Kalkenvaart kreeg een plekje op de kaart. Het vernieuwde voetveer bij Appels namen we eveneens op in het wandelnetwerk. Ook bij Schoonaardebrug en bij Nieuwdonk waren er kleinere wijzigingen die het netwerk mooier en veiliger maken.

Volledig nieuwe lay-out en up to date info

De nieuwe kaart kreeg een compleet nieuwe vormgeving, in lijn met het huismerk ‘Routen’. De informatie is weer helemaal up to date, met nieuwe bezienswaardigheden, recente parkings en startplekken. Als extraatje krijg je de ‘Stuifduin-wandelroute’ als suggestielus erbij.

Bestel de nieuwe kaart

De nieuwe kaart is gedrukt sinds midden maart 2023. Bestellen is mogelijk op de webshop van Toerisme Oost-Vlaanderen. Zoals altijd is er 33% korting voor de partners uit de toeristische sector (bij aankoop van minimum 5 exemplaren).

Bestel nu je nieuwe wandelnetwerkkaart

> Stap 1: Log in als partner of vraag een login aan
> Stap 2: Bestel de nieuwe wandelnetwerkkaart Kalkense Meersen – Donkmeer via onze webshop

Terugname oude wandelnetwerkkaarten

Belangrijke informatie voor de sector: oude wandelnetwerkkaarten worden teruggenomen, weliswaar met een beperking. Maximum 50% van de laatste bestelling wordt teruggenomen. In de plaats van de oude kaarten krijg je evenveel nieuwe wandelnetwerkkaarten. Je kan ons hiervoor contacteren via toerisme@oost-vlaanderen.be of 09 267 70 70. Omruilen is mogelijk tot en met 31 juli 2023.