Skip to main content
18-08-2018
Vijf vernieuwde fietslussen

Sinds kort zijn de vijf bloeiende fietsroutes in een nieuw jasje gestoken. Vorig jaar vormden ze samen de kaart Bloeiend Oost-Vlaanderen. Sinds begin augustus zijn het vijf volwaardige fietslussen. De fietslussen worden gratis verdeeld bij de horeca-ambassadeurs en de toeristische diensten van de streek. Je kan de lussen ook downloaden op www.bloeiendoostvlaanderen.be.

Een nieuwe wandellus

De fietslussen krijgen er nog een broertje bij. Met de nieuwe wandellus ‘Langs tuinen en duinen’ verken je het wandelnetwerk langs Wetterse boomkwekerijen. Ook deze wandellus wordt gratis verdeeld bij de horeca-ambassadeurs en de toeristische diensten van Laarne, Wetteren en Wichelen. Je kan de lus eveneens downloaden op www.bloeiendoostvlaanderen.be.

Fiets- en wandellussen bestellen

Wil je zelf ook de nieuwe fiets- en wandellussen aanbieden aan je klanten of bezoekers? Stuur dan een mailtje naar toerisme@oost-vlaanderen.be met het gewenste aantal. (UPDATE 2020: momenteel is de voorraad lussen uitgeput, je kan de lussen op dit moment niet bestellen)

Einde van de Floraliëntocht

De fietslussen Bloeiend Oost-Vlaanderen vervangen de Floraliëntocht. Deze thematocht met drie lussen (Azalealus, Begonialus, Boomkwekerijlus) was ondertussen verouderd door gewijzigde fietsknooppunten.

Terugname oude brochures Floraliëntocht

Belangrijke informatie voor de sector: de Floraliëntocht is uit verkoop gehaald. Oude brochures van de Floraliëntocht worden teruggenomen, weliswaar met een beperking. Maximum 50% van de laatste bestelling wordt teruggenomen. De waarde van de terugname wordt berekend op de aankoopprijs van de oude producten en wordt verrekend bij jouw volgende bestelling (je krijgt een kredietnota).