Skip to main content

Nieuwe brochure ‘Pleziervaart en waterpret in de Leiestreek 2018’

27-04-2018

Op zoek naar inspiratie voor je gasten? Neem zeker een kijkje in de nieuwe brochure ‘Pleziervaart en waterpret in de Leiestreek 2018’. Je vindt er een overzicht terug van de georganiseerde boottochten van juni tot begin september.

Dit jaar biedt de pas omgedoopte en gerenoveerde boot ‘Mimino’ naast de klassieke smakelijke nocturnes, dagtochten en gezinsvriendelijke tochten ook boottochten naar Brugge aan. Wie wil genieten van het prachtige landschap tussen Deinze en Sint-Martens-Latem, kan opnieuw meevaren met de Lemmerboot. Voor diegenen die liever in klein gezelschap meevaren, kunnen inschepen voor een tochtje met Blue Velvet Watertaxi in de omgeving van Menen.

Naast de georganiseerde boottochten, vind je in de brochure ook de mogelijkheden tot individueel bootverhuur, watersport en openluchtzwemmen terug.

Heb jij je voorraad nog niet besteld? Laat weten via info@toerisme-leiestreek.be hoeveel exemplaren je wenst. Ook voor de andere nagelnieuwe brochures kan je je gewenste aantallen nog doorgeven.