Skip to main content
10-09-2018
Nieuw wandelnetwerk Brabantse Kouters

Uitstekend nieuws voor wie houdt van wandelen langs knooppunten: Toerisme Vlaams-Brabant en Toerisme Oost-Vlaanderen realiseren samen een nieuw wandelnetwerk van maar liefst 480 kilometer, waarvan 115 kilometer op Oost-Vlaamse bodem. De knooppuntpaaltjes in de Faluintjesstreek rond Aalst zijn intussen geheid. Ook het prachtige Kravaalbos – op de grens met Vlaams-Brabant – en o.a. het Buggenhoutbos worden mee opgenomen op de nieuwe kaart.
Het nieuwe wandelnetwerk wordt plechtig geopend op 23 september.

Nieuwe wandelnetwerkkaart

Bij een nieuw netwerk hoort natuurlijk ook een nieuwe kaart. Die kan je vanaf 23 september bestellen.
Bestel de nieuwe wandelnetwerkkaart:
> Bestel de wandelnetwerkkaart Brabantse Kouters via de webshop

Nieuwe lus in Buggenhoutbos

Op dit nieuwe wandelnetwerk creëert Toerisme Oost-Vlaanderen een nieuwe wandellus in het Buggenhoutbos. De nieuwe lus is voorzien voor begin december ’18. De nieuwe lus is vanaf dan digitaal beschikbaar en wordt ook opgenomen in een nieuwe belevingsgids in het thema van de bossen. De wandellus vervangt de vroegere Buggenhoutbosroute.
De bewegwijzering van de vroegere Buggenhoutbosroute wordt eind november ’18 weggenomen.

Terugname oude brochures Buggenhoutbosroute

Belangrijke informatie voor de sector: de Buggenhoutbosroute is uit verkoop gehaald. Oude brochures van de Buggenhoutbosroute worden teruggenomen, weliswaar met een beperking. Maximum 50% van de laatste bestelling wordt teruggenomen. De waarde van de terugname wordt berekend op de aankoopprijs van de oude producten en wordt verrekend bij jouw volgende bestelling (je krijgt een kredietnota).