Skip to main content
04-09-2020

Het was even wachten, maar jullie geduld wordt beloond! StapAf heeft een opvolger. Routen is de naam. Het nieuwe toeristische magazine van Toerisme Oost-Vlaanderen verschijnt nog maar 1 keer per jaar, maar telt dan wel 50 pagina’s meer dan StapAf en heeft 8 uitneembare fiets- en wandelroutes. Die routes worden in het magazine uitgediept via volwaardige reportages. De Meetjeslandse kreken, de glooiende hellingen langs de taalgrens in de Vlaamse Ardennen en het Gent van Jan Van Eyck zijn maar enkele onderwerpen die in deze eerste editie worden opgenomen. Speciale aandacht wordt ook besteed aan gezinnen met kinderen. Ook zij krijgen tips op maat voor topuitstapjes in Oost-Vlaanderen.

Routen valt bij 74.000 abonnees in de bus

Routen werd gedrukt op 85.000 exemplaren en valt bij 74.000 StapAf-abonnees in de bus. Die krijgen bij het magazine ook een brief met de boodschap dat hun abonnement op StapAf ook geldt voor Routen. Sinds de lancering van de website Routen.be meldden bovendien ook een tweeduizendtal nieuwe abonnees zich aan. Wie niet geabonneerd is, kan vanaf volgende week ook een Routen bemachtigen bij de Diensten voor Toerisme in de 5 regio’s en in Gent. Ook zij kregen een voorraad magazines.

De volgende editie van Routen staat ingepland tegen de start van het toeristisch seizoen, in april 2021. Dat was ook voor deze editie de doelstelling, maar daar heeft een pandemie een stokje voor gestoken. Wie Routen online wil doorbladeren kan dat doen via Issuu. Downloaden kan niet. Dat zou trouwens zonde zijn. Een magazine leest pakken beter op papier.
Nog niet geabonneerd op Routen? Dat kan makkelijk via www.routen.be. Scroll naar beneden op de homepagina van Routen.be.

Bestel nu je nieuwe Routen magazine

Ontvang je graag een aantal exemplaren om aan je klanten aan te bieden, bestel dan het Routen magazine via onze webshop. Je kan minimum 5 en maximum 35 exemplaren bestellen.
Stap 1: Log in als partner of vraag een login aan
Stap 2: Bestel het nieuwe magazine Routen via onze webshop (belangrijk: log zeker eerst in als partner, anders word je beschouwd als particuliere klant)