Skip to main content
01-06-2022

Het nieuwe Magazine Waasland biedt een slordige 65 pagina’s met artikels die je een inkijk geven in onze bestemming. We bieden insidertips met bezienswaardigheden die je niet mag missen, logeertips, plaatsen waarmee je een Instagram account kunt vullen en bovendien… 3 fietsroutes en 5 wandelroutes. Kortom, een magazine dat je in huis moet hebben en waarmee je direct op pad kunt!

“Het Waasland doet je als het ware vanzelf vertragen.”

Leuk om te weten is dat niemand minder dan Wouter Deboot onze nieuwe tweedaagse fietsroute ‘Tussen Schelde en Zeeland’ heeft getest. Hij volgde de route niet zoals voorgeschreven, maar wat verwacht je anders van iemand die zowel door de VS als Oceanië freewheelde, maar hij beschrijft zijn ervaring in onze regio vol contrasten. En hoeft het nog gezegd? Ook deze geboren verhalenverteller is gevallen voor het unieke karakter van onze regio.

Jawel, ook voor fervente wandelaars hebben we een nieuwigheid: een tweedaagse wandelroute in de Moervaartvallei. De kreken, de bossen, de Moervaart kennen voor jou geen geheimen meer na deze tocht door Wachtebeke en Moerbeke. Maar natuurlijk hebben we ook routes opgenomen die wat minder tijd en kilometers in beslag nemen.

Bestel het gratis magazine via de webshop

> Stap 1: Log in als partner of vraag een login aan
> Stap 2: Bestel het Waasland magazine via onze webshop