Skip to main content

Nieuw logiesboek Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2019

07-01-2019

Op 13 december verscheen de nieuwe editie van het logiesboek ‘Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2019’ vol met gastvrije logeeradresjes in (Oost-)Vlaanderen. Dit logiesboek is het resultaat van de samenwerking tussen Logeren in Vlaanderen vzw, de vijf provinciale toeristische organisaties en de private logiessector.

We zijn trots op het grote aanbod Oost-Vlaamse logies: in het nieuwe logiesboek heeft men nu keuze uit maar liefst 74 logeeradressen!
Online is het aanbod nog groter, je kan het volledige en ruime aanbod bekijken op www.logereninvlaanderenvakantieland.be, waar er tot op heden bijna 130 leuke logies in Oost-Vlaanderen te vinden zijn.

Het logiesboek ‘Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2019’ is verkrijgbaar in talrijke Diensten voor Toerisme. Je kan het ook online bestellen op www.logereninvlaanderenvakantieland.be.

Je kan ook iemand een heerlijke vakantie schenken dankzij de Logeren in Vlaanderen Vakantiecheque! Bestel de Vakantiecheque snel en veilig op www.devakantiecheque.be en print hem meteen.

Interesse om vanaf nu vermeld te worden op de website van Logeren in Vlaanderen Vakantieland? Klik dan hier.