Skip to main content

Meetjesland ramasseert verhoalkes… online

03-04-2020

Voor het nieuwe toekomstplan voor toerisme in het Meetjesland, zijn we op zoek naar verhalen. Verhalen van een persoonlijke ervaring. Voor dit toekomstplan willen we eerst grootschalig luisteren naar dergelijke ervaringen. Op basis daarvan bepalen we de toekomst van toerisme in deze mooie streek.
Toerisme Oost-Vlaanderen is samen met Toerisme Meetjesland op zoek naar 1.000 verhalen! Meetjesland-ervaringen van inwoners, ondernemers, beleidsmakers, toeristen, recreanten, vrijwilligers allerhande, …
Normaal gezien zou een toffe ploeg ‘ramasseurs’ tijdens de lente 2020 op pad zijn gegaan om die 1.000 verhalen te vinden. We weten allemaal waarom dit eventjes niet kan. Daarom vragen we om zelf digitaal je verhaal of ervaring in te vullen. Een werkje van ongeveer 15 minuten.
De vraag die we stellen is:

Vertel ons over een moment dat je zelf hebt meegemaakt tijdens een uitstap of verblijf in het Meetjesland, of over contact dat je had met toeristen, dat je altijd zal bijblijven.

Beschrijf deze ervaring in geuren en kleuren en vertel wat je precies geraakt heeft.

We zijn dus op zoek naar een specifiek moment, naar een persoonlijke beleving, iets dat je bijblijft, naar één van jouw ervaringen in het Meetjesland!
Beschrijf dit moment in geuren en kleuren (je verhaal), alsof je het aan een goede vriend vertelt. Daarna stellen we ook enkele bijvragen over je verhaal, zodat het voor ons duidelijk wordt wat je precies bedoelt.

Ga naar de link bit.ly/verteljeverhaal en noteer daar je verhaal en beantwoord de bijhorende vragen.

Voor anderstaligen hebben we ook een Engelstalige versie gemaakt. Die vind je hier: bit.ly/yourMeetjeslandstory.

In deze tijd hebben we uiteraard liefst dat je deze online versies gebruikt. Als je nog vragen hebt of een verduidelijking wenst, geen probleem. Ook als je je verhaal liever persoonlijk vertelt aan één van onze ramasseurs, dan kan dat ook nog (telefonisch, chat, …)! Wij brengen je dan in contact met één van hen. Mail ons gerust en we nemen contact op: info@toerismemeetjesland.be

Tip: Google Chrome is de handigste browser om de link mee te openen en te gebruiken.
Dankjewel en een virtuele knuffel!