Meetjesland Logies, partnerschap met Toerisme Meetjesland

Het promoten van het Meetjesland als toeristische bestemming is één van de kerntaken van Toerisme Meetjesland vzw. Toerisme Oost-Vlaanderen en Toerisme Meetjesland bundelen hiervoor de krachten. In dit kader werd er in 2020 onder andere de vernieuwde website www.toerismemeetjesland.be gelanceerd.  

De doelstelling is om Meetjesland op een duurzame, toekomstgerichte manier verder te ontwikkelen als een toeristische bestemming. Daarbij is er specifieke aandacht voor de bevordering van het verblijfstoerisme. We willen de logies in de regio dan ook graag nauw betrekken bij onze werking. Alle logies staan vermeld op het online kaartmateriaal op www.toerismemeetjesland.be en op de website www.routen.be.

Als logiespartner zal je ook uitgenodigd worden om deel te nemen aan onderzoeken die we vanuit Toerisme Oost-Vlaanderen organiseren of mee ondersteunen.

De logies die in onze marketing een prominentere plaats wensen, kunnen zich HIER OP DEZE LINK INSCHRIJVEN en engageren voor een GRATIS partnerschap met ons.

Toerisme Oost-Vlaanderen en Toerisme Meetjesland bieden heel wat mogelijkheden waar jouw logies in de kijker kan gezet worden:

  • Websites: www.toerismemeetjesland.be en www.routen.be
  • Facebook: Toerisme Meetjesland en Toerisme Oost-Vlaanderen
  • Instagram: Toerisme Meetjesland en Toerisme Oost-Vlaanderen
  • E-nieuwsbrieven: Toerisme Meetjesland en Toerisme Oost-Vlaanderen
  • Perswerking: journalisten én influencers/bloggers met focus op Vlaanderen en Nederland
  • Provinciaal fiets- en wandelmagazine
Bekijk hier de deelnamevoorwaarden voor het Partnerschap 2023

Bij vragen kan je terecht op T 09 378 67 01 of regiocoordinatie@toerismemeetjesland.be

Meer info via deze download: Nota Meetjesland Logies 2023