Skip to main content

MeetinGent & Oost-Vlaanderen richt zich tot VOKA-leden!

01-04-2019

MeetinGent & Oost-Vlaanderen, het meetingbureau van Toerisme Oost-Vlaanderen, publiceerde drie artikels in het VOKA-magazine ‘Ondernemers’. Zo wenst het bureau de Oost-Vlaamse meeting- en eventsector in de kijker te zetten en haar werking bij de bedrijven kenbaar te maken. Een eerste artikel kwam er in de novembereditie 2018 van het Ondernemers Magazine Oost-Vlaanderen. In februari ging VOKA met een MICE-dossier dieper in op de meeting- en eventsector in Oost-Vlaanderen. Hiervoor werd de congresmanager van Stad Gent, Philippe Lefebvre, en de MICE-consulent van Toerisme Oost-Vlaanderen, Jessica Bonte, geïnterviewd. Dat de meeting- en eventsector aan belang wint staat vast. Daarom publiceert VOKA in de maand april een MICE-bijlage over de MICE-sector in Vlaanderen die toegevoegd wordt aan het magazine in elke provincie. Toerisme Oost-Vlaanderen publiceert in deze bijlage een artikel over de MICE-werking en tevens een uitnodiging voor VOKA-ondernemers op een exclusief netwerkmoment tijdens een BBQ-Workshop.
Benieuwd naar wat MeetinGent & Oost-Vlaanderen onderneemt voor deze sector? Lees dan hier de 3 artikels uit het Ondernemers Magazine van VOKA.

Bied je zelf meeting- en of eventfaciliteiten aan? Ben je een cateraar of organiseer je teambuildingactiviteiten gericht op bedrijven? Contacteer dan Jessica Bonte, onze MICE-consulent (jessica.bonte@oost-vlaanderen.be). Samen kunnen we bekijken hoe jouw dienst of locatie mee opgenomen kan worden in de communicatiekanalen van MeetinGent & Oost-Vlaanderen.