Skip to main content

MeetinGent & Oost-Vlaanderen laat event- en meetingsector netwerken

06-12-2018

75 aanbieders uit de meeting- en eventsector in Gent & Oost-Vlaanderen samenbrengen om te netwerken? MeetinGent & Oost-Vlaanderen slaagde er in! Het meetingbureau van Toerisme Oost-Vlaanderen nodigde Oost-Vlaamse MICE (Meetings, Incentives, Congresses & Events) aanbieders uit in The LAB, een recent geopende locatie in Zwijnaarde. MeetinGent & Oost-Vlaanderen tracht met dergelijke events de sector te laten netwerken. Samenwerkingsverbanden leiden tot een sterk MICE aanbod naar de bedrijven en meetingplanners. Na een korte uiteenzetting over de werking van MeetinGent & Oost-Vlaanderen en Gent Congres kwamen collega-aanbieders aan het woord om de aanwezigen te inspireren met hun plan van aanpak. The Street Food Company zorgde met hun concept Foodbikes 9000 voor de catering waarbij ze hoofdzakelijk gebruik maken van streekproducten. De aanbieders en MeetinGent & Oost-Vlaanderen kijken terug op een geslaagde avond.

Bekijk hier sfeerbeelden.

MeetinGent & Oost-Vlaanderen maakt deel uit van de sectorwerking van Toerisme Oost-Vlaanderen en heeft als doel het gratis promoten en ondersteunen van het meeting- en eventaanbod in Oost-Vlaanderen.

Bent u ook een aanbieder binnen de event- en meetingsector (hotel- of locatieuitbater, teambuildingaanbieder, cateraar, etc…), maar nog niet opgenomen in de gratis promotiekanalen van MeetinGent & Oost-Vlaanderen? Neem dan contact op met Jessica Bonte, MICE consulent bij Toerisme Oost-Vlaanderen: jessica.bonte@oost-vlaanderen.be.

Contactgegevens

Jessica Bonte – MICE consulent
Jessica.bonte@oost-vlaanderen.be
+32(0)9 267 70 53
www.meetingov.be