Skip to main content

MeetinGent & Oost-Vlaanderen laat bedrijven kennismaken met event- en meetinglocaties in het Waasland

11-02-2019

Dat Waasland heel wat te bieden heeft binnen de event- en meetingsector wisten we al! Het is aan ons om nog meer bedrijven en meetingplanners hiervan te overtuigen. In december nam MeetinGent & Oost-Vlaanderen, het meetingbureau van Toerisme Oost-Vlaanderen, een aantal bedrijven mee op ontdekking in het Waasland. De dag startte met een ontbijt in Verbeke Foundation in Kemzeke. Daarna ontdekten we in Tielrode bij brouwerij VBDCK het Kerel bier. In Waasmunster werden we ontvangen voor de lunch in De Koolputten en de dag werd met een aperitief afgesloten in Zaal Lumière in Lokeren.

De bedrijven deden veel inspiratie op voor hun toekomstige events en meetings. Het was een geslaagde dag! Bekijk hier enkele sfeerbeelden.

MeetinGent & Oost-Vlaanderen maakt deel uit van de sectorwerking van Toerisme Oost-Vlaanderen en heeft als doel het gratis promoten en ondersteunen van het meeting- en eventaanbod in Oost-Vlaanderen.

Bent u ook een aanbieder binnen de event- en meetingsector (hotel- of locatieuitbater, teambuildingaanbieder, cateraar, etc…), maar nog niet opgenomen in de gratis promotiekanalen van MeetinGent & Oost-Vlaanderen? Neem dan contact op met Jessica Bonte, MICE consulent bij Toerisme Oost-Vlaanderen: jessica.bonte@oost-vlaanderen.be.

Contactgegevens
Jessica Bonte – MICE consulent
Jessica.bonte@oost-vlaanderen.be
+32(0)9 267 70 53
www.meetingov.be