Skip to main content

MeetinGent & Oost-Vlaanderen: activiteiten

08-07-2019

MeetinGent & Oost-Vlaanderen zat niet stil in mei en juni! We trokken op ontdekking en lieten ondernemers netwerken!

Ontdekkingsdag ‘Big Five’ in Gent

MeetinGent & Oost-Vlaanderen liet in mei 28 bedrijven en meetingplanners kennis maken met 5 van de grootste eventlocaties in Gent. De groep werd hartelijk ontvangen en kreeg interessante rondleidingen bij Flanders Expo, Gent ICC, Opera Gent, Handelsbeurs, Oude Vismijn en Ghelamco Arena.
Lees het volledig verslag gepubliceerd in MICE Magazine
Bekijk sfeerbeelden van het event

Netwerkevent: BBQ workshop

In juni vond de BBQ-workshop in Wijndomein Nobel (Lochristi) plaats. MeetinGent & Oost-Vlaanderen bracht tijdens dit netwerkmoment 30 bedrijven en Oost-Vlaamse meeting- en eventaanbieders samen aan de grill. De deelnemers gingen met de BBQ-chef van BBQ-Academy aan de slag met Oost-Vlaamse streekproducten en degusteerden de Oost-Vlaamse wijnen van Wijndomein Nobel. Dit was absoluut netwerken in een prachtig kader!
Bekijk sfeerbeelden van het event

MeetinGent & Oost-Vlaanderen gaat sinds 2020 verder onder de naam Lowiz, de locatie wizard van Oost Vlaanderen. Lowiz maakt deel uit van de sectorwerking van Toerisme Oost-Vlaanderen en heeft als doel het gratis promoten en ondersteunen van het meeting- en eventaanbod in Oost-Vlaanderen.

Bied je zelf meeting- en of eventfaciliteiten aan? Ben je een cateraar of organiseer je teambuildingactiviteiten gericht op bedrijven? Contacteer dan Anna Van Meir, onze MICE-consulente (anna.van.meir@oost-vlaanderen.be). Samen kunnen we bekijken hoe jouw dienst of locatie mee opgenomen kan worden in de communicatiekanalen van Lowiz.