Skip to main content
09-11-2021

Gezellige get together met muzikaal piano intermezzo

7 december 2021

Elk jaar kijken we bij Toerisme Oost-Vlaanderen uit naar het netwerkmoment met MICE aanbieders. Vorig jaar (mei 2020) werd het lanceringsevent van Lowiz én het netwerkmoment (november 2020) geannuleerd om de welbekende reden.

In 2021 halen we dit in met een gezellige matinée in de Oude Vismijn op dinsdag 7 december. We nodigen jullie met plezier uit voor een warme koffie en een heerlijk ontbijt met voldoende tijd om te netwerken met elkaar en het team van Lowiz.

Deze gezellige samenkomst wordt begeleid door pianomuziek van pianist David Bracke. De piano wordt aangeleverd door Quatre Mains. Het ontbijt wordt geserveerd door Gourmet Invent.

Datum:

Dinsdag 7 december 2021

Locatie:

Oude Vismijn in Gent. Adres: Sint-Veerleplein 5, 9000 Gent

De locatie is de Oude Vismijn en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, vanuit het Sint-Pietersstation (tramlijn 1 – halte Gravensteen).

Er zijn fietsstallingen aan de Korenmarkt, dicht bij de Oude Vismijn.

Wie met de auto komt, kan parkeren in Parking Ramen, Vrijdagsmarkt of St. Michiels.

Programma
08:00 – 10:30 Tijdens het netwerkontbijt geniet je van pianomuziek door pianist Dirk Bracke
  • Aankomst en verwelkoming.
  • Begeleiding naar de tafels voor een gezellige ontbijt en een warme kop koffie.
  • 08:30 Speech door gedeputeerde Toerisme Oost-Vlaanderen vzw Leentje Grillaert
  • Bediening aan tafel
  • Tijd om bij te praten met elkaar en het Lowiz team
  • Vooruitblik en toelichting plannen en kalender door het Lowiz team

10:30: Afsluiten van de get together

We hopen van harte jullie opnieuw te mogen ontmoeten.

Wees er op tijd bij en schrijf je in!

Let wel, first come first serve. Plaatsen zijn beperkt.

Coronamaatregelen

Om het netwerkontbijt coronaveilig te laten verlopen, zullen we bij de ingang het Covid Safe Ticket vragen. Het ontbijt wordt geserveerd aan grote ronde tafels waarbij we voldoende ruimte tussen de stoelen voorzien. Het ontbijt wordt deels geserveerd aan tafel.

Een mondmasker is ook nodig. We vragen om het mondmasker te dragen en enkel af te nemen om zittend te eten en te drinken. Gelieve bij symptomen van ziekte thuis te blijven.

Voorwaarden

Je kan voor dit event met 2 personen per organisatie inschrijven, dit met als doel zoveel mogelijk organisaties de kans te geven aanwezig te zijn op dit netwerkevent.

Toerisme Oost-Vlaanderen biedt met Lowiz dit netwerkevent gratis aan. We vragen om laattijdige annuleringen en no shows te vermijden. Zo gaan we voedselverspilling tegen en geven we zoveel mogelijk personen de kans om aanwezig te zijn. Annuleringen doorgeven ten laatste op donderdag 2/12 vóór 12u. Later dan die datum dienen we 30 EUR annuleringskost aan te rekenen, tenzij overmacht (ziekte, ongeval, etc) aangetoond kan worden. Bedankt voor jouw begrip.

Tot dan!

Groeten,
Het Lowiz team

Voor meer informatie contacteer Jessica Bonte: jessica.bonte@oost-vlaanderen.be of +32(0)9 267 70 53