Skip to main content

Lowiz connecteert MICE-sector

06-12-2022

Eerste netwerkevent Lowiz

Donderdag 1 december was het eindelijk zover. Het eerste netwerk- en tevens lanceringsevent van Lowiz, bracht meer dan 80 mensen op de been. We brachten de Oost-Vlaamse meeting- en eventsector samen om terug te blikken, de branding van Lowiz toe te lichten en te verbinden om zo elkaar nóg beter te versterken in de toekomst.

We ondernamen sinds het laatste netwerkevent in november 2019 al meerdere pogingen om een samenkomst te organiseren. Maar een wereldwijd virus belette het ons telkens opnieuw en verplichtte ons om last minute onze volledig uitgewerkte en voorbereidde events te annuleren. Gelukkig is flexibiliteit een kenmerk van zowel de toeristische als de MICE sector.

Aangezien we sinds de lente een -soms nog voorzichtige- heropstart van de sector zagen, was het ook voor ons netwerkmoment dan eindelijk zover. Een mooie historische locatie langs het water in centrum Gent, wat rustige pianomuziek en een gezellig winters ontbijt met Oost-Vlaamse streekproducten zagen we als het ideale kader om de Oost-Vlaamse MICE-sector de gelegenheid te geven met concullega’s even bij te praten. Om gekende gezichten terug te zien en nieuwe te leren kennen. Om terug te blikken en vooruit te kijken.   

Bedankt aan de eventpartners Gourmet Invent, Quatre Mains Piano’s, de Gentse Azalea en de Oude Vismijn in Gent om dit evenement mogelijk te maken. Uiteraard ook aan alle aanwezigen bedankt voor het enthousiasme en engagement. Het werd een zeer gezellige voormiddag met inspirerende ontmoetingen. Dat belooft een zeer boeiend 2023 te worden!

Klik hier voor enkele sfeerbeelden.