Skip to main content
03-04-2023

Logeren in Vlaanderen wil voor logies een partner zijn die je helpt met advies, informatie en netwerking. Om dat te bewerkstelligen, werd het Logiesforum Vlaanderen Vakantieland op Facebook in het leven geroepen onder het motto: samen in (inter)actie op het Logiesforum Vlaanderen Vakantieland! Neem jij al deel? 

Wat is het Logiesforum?

Het Logiesforum Vlaanderen Vakantieland is een gesloten Facebookgroep, toegankelijk voor aangesloten logies van het Logiesnetwerk Vlaanderen Vakantieland. Het is een ideaal platform om in persoonlijk contact te komen met je collega-logiesuitbater en met Logeren in Vlaanderen. Bent u nog geen lid van het logiesnetwerk maar wens je dit wel te worden? Vul dan volgend intekenformulier in. Naast het logiesforum geniet je dan ook van nog negen andere interessante voordelen!

Op het logiesforum kan je interessante artikels of tips delen of zelf een discussie openen. De perfecte manier om voeling te krijgen met wat er leeft in de sector! Deel gerust al je vragen of bezorgdheden via dit gratis forum en je zal versteld staan hoe behulpzaam je collega-uitbaters hun kennis met je delen.

Let op: het is geen kanaal om reclame te maken voor je uitbating.

Hoe kan ik deelnemen? 

  • Surf naar www.facebook.com/groups/logiesforumVlaanderenVakantieland
  • Klik op: “word lid van deze groep”
  • Beantwoord de controlevraag: “van welk logies ben jij uitbater?”
  • Wacht op goedkeuring van Logeren in Vlaanderen
  • Na deze goedkeuring ben je lid en kan je deelnemen aan het forum

Meer info via deze link.