Skip to main content
10-06-2017

Vijf wandelroutes op het wandelnetwerk van de Vlaamse Ardennen, in een handige pocket.
Dat is het recept van Koplopen, een gloednieuwe publicatie.

De nieuwe belevingsgids Koplopen is een wandelpocket voor de drie wandelnetwerken in de Vlaamse Ardennen: Zwalmvallei, Bronbossen en Getuigenheuvels. De nieuwe wandelnetwerken (Zwalmvallei en Bronbossen) brengen het totaal aan bewegwijzerde wandelpaden in de regio in een klap naar 850 km, een verdrievoudiging van het bestaande netwerk. De belevingsgids bundelt vijf thematische wandelroutes voor vijf verschillende wandelprofielen, eigen aan de regio: de koersliefhebber, de natuurmens, de stiltezoeker, de gourmand en de (amateur)fotograaf. De thematische routes onthullen geheimtips van vijf streekbewoners, die door hun beroep of passie een bijzondere band hebben met de Vlaamse Ardennen.

Koplopen is de opvolger van Oeverlopen, een gelijkaardige belevingsgids die eerder dit jaar op de markt kwam voor de Polders van Kruibeke. Koplopen zoekt net als Oeverlopen naar een evenwicht tussen informatie en inspiratie. Wandelaars krijgen gedetailleerde informatie over de drie wandelnetwerken, het landschap en de fauna & flora, maar krijgen meteen ook drink-, eet- en slaaptips in de omgeving van de wandelroutes.

Koplopen kan je al bestellen. De publicatie wordt pas verzonden vanaf het moment dat Toerisme Oost-Vlaanderen ze in voorraad heeft (eind juni).

De belevingsgids Koplopen kost € 6. Als partner krijg je 33% korting (vanaf 5 exemplaren).

Bestel jouw voorraad:
> Stap 1: Log in als partner of vraag een login aan
> Stap 2: Bestel Koplopen via onze webshop

TIP: vanaf eind juni biedt Toerisme Oost-Vlaanderen ook pakketten aan met alle drie de netwerkkaarten & de belevingsgids Koplopen (kostprijs: €19,95, excl. 33% korting).