Skip to main content
02-03-2021

Logiesuitbater van een camping, camperterrein of ander kampeerlogies?
Dit is er ééntje speciaal voor jullie.

Uitzonderlijke omstandigheden hebben het ons met z’n allen het afgelopen jaar niet makkelijk gemaakt. Ook 2021 zal een uitdagend jaar worden. Bijzondere tijden vragen om buitengewone ondersteuning. En die willen we in samenwerking met Logeren in Vlaanderen bieden via een nieuwe campagne ‘Kamperen in Vlaanderen’: lees hier meer info ivm de campagne 2021- 2023!

De kampeerorganisaties Recread vzw, Kempen Campings vzw en Pasar vzw, de Provinciale Toeristische Organisaties (Westtoer, Toerisme Provincie Antwerpen, Toerisme Limburg, Toerisme Oost-Vlaanderen, Toerisme Vlaams-Brabant) en Logeren in Vlaanderen vzw bundelen hun krachten voor een specifieke campagne voor campings, camperterreinen en logies op een (kampeer)terrein!

Wat mag je verwachten? Voor één vast tarief:
  • Aanwezig met je logies op de website www.logereninvlaanderenvakantieland.be en surf je mee op de algemene campagne van Vlaanderen Vakantieland. 
  • Je logies wordt meegenomen in de specifieke campagne “Kamperen in Vlaanderen” met o.a. de specifieke url/website www.kampereninvlaanderen.be, social media, mailings, google advertising, content creatie en storytelling, …
  • Gasten kunnen bij jou terecht met de Logeren in Vlaanderen Vakantiecheques, waarop jij als uitbater geen commissie betaalt
  • Je kan intekenen op de gratis boekingsmodule, zonder commissiekost op boekingen
  • Je krijgt extra diensten en ondersteuning via informatie en vorming, netwerkmomenten, collectieve belangenverdediging én staat het team van Logeren in Vlaanderen klaar om je te helpen en informeren.
Deelnametarief

Afhankelijk van de grootte van je uitbating betaal je: *
– 1-10 verhuuraccommodaties en -plaatsen: € 400 (excl btw) per jaar
– 11-50 verhuuraccommodaties en -plaatsen: € 600 (excl btw) per jaar
– meer dan 50 verhuuraccommodaties en -plaatsen: € 900 (excl btw) per jaar    

* De factuur voor 2021 zal op een later tijdstip bezorgd worden, nl ten vroegste 1 maand na heropening van de sector. Bij intekening op deze campagne vragen we van jou een engagement van 3 jaar.
** De basis zijn de wettelijk erkende/aangemelde en effectief aangeboden toeristische  verhuuraccommodaties, toeristische plaatsen en plaatsen voor campers.

Aangesloten campings bij één van de  kampeerorganisaties (Recread vzw of Kempen Campings vzw) kunnen op een speciale korting rekenen.
Contacteer een kampeerorganisatie voor de voorwaarden.

Meer info

Via deze link krijg je meer info over de campagne Kamperen in Vlaanderen.
Aarzel niet om contact op te nemen via 016 28 60 35 of info@logereninvlaanderen.be bij vragen of om dit aanbod uitgebreider te bespreken.

Voor meer informatie over de campagne Logeren in Vlaanderen Vakantieland, kan je hier terecht.