Skip to main content
03-03-2022

Na een geslaagde editie van Infodag Groepen in 2021, staat het evenement dit jaar opnieuw op het programma met dit keer een iets ander concept. Infodag Groepen is een unieke manier om kennis te maken met het groepsaanbod in de streek en ideetjes op te doen voor een uitstap in groepsverband.

Infobeurs en prospectietochten in regio Waasland

Op zaterdag 18 juni wordt de infobeurs voor groepsuitstappen georganiseerd in Hotel Serwir in Sint-Niklaas, waar de bezoekers inspiratie zullen kunnen opdoen voor groepsuitstappen. Dit is ook meteen de locatie van waaruit de 4 prospectietochten in regio Waasland van start zullen gaan. Er staan zowel tochten in de voormiddag als in de namiddag op het programma.

Tochten in mei en september

Naast de tochten op 18 juni zullen er ook tochten plaatsvinden in de maanden mei en september en dit maakt de editie van 2022 iets anders dan voorgaande edities. Tijdens deze maanden hebben er twee tochten plaats in regio Waasland, in elke maand één, maar worden ook de andere regio’s van Oost-Vlaanderen en hun groepsaanbod in de kijker gezet.

Meer informatie

Het programma en de precieze data waarop de tochten in mei en september zullen plaatsvinden, worden begin april bekendgemaakt.
Een oproep voor de standhouders wordt deze maand gelanceerd.

Terugblik Infodag Groepen 2021

Klik hier om terug te blikken op de editie van september 2021.